lunes, 7 de noviembre de 2016

FEM EDUCACIÓ FÍSICA

Els alumnes de primer han estat treballant la manipulació de materials durant les últimes classes d’educació física i avui ho han fet amb cèrcols.
Ha estat un primer treball individual cadascú amb cèrcols i han provat de fer el hula hoop amb totes les parts del cos, des de les extremitats fins la cintura i tot seguit treballar en parelles.
Han experimentat la varietat de moviments i efectes que li podem donar al cèrcol.

S’ho han passat pipa!


Fotos "Educació Física"

Els alumnes de primer estan treballant una unitat didàctica on els desplaçaments i els girs són el vèrtex de les sessions.
Hem estat fent un treball de relleus per equips, amb desplaçaments: corrents endavant, enrere, a peu coix, fent voltes als cons,etc. i sempre amb la intenció de ser capaços de  controlar el nostre propi cos.
Aquí tenim unes fotos d’exemple i en aquest cas vam fer jocs de desplaçament amb dos materials ben diferents: Les xanques i els patinets en planxa. En els dos casos i havia un factor a treballar molt important, L’EQUILIBRI. Com veiem cada un d’ells va optar per la manera més assequible per a cadascú. També ho van fer per parelles i així ajudar-se per provar diferents maneres de moure’s.

Sembla ser que tenen moltes ganes de repetir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario